Szeretjük a sütiket, de nem az ilyen bosszantó sávokon. Viszont kötelező sajnos. Kérlek fogadd el!
Menü

3D puzzle

Rendezés:

Egy 3D puzzle ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen remek kikapcsolódást jelent a kirakás. A hagyományos kirakós játékokkal szemben nem síkban, hanem térben kell a doboz tartalmát összeállítani, így a munka végére egy sokkal attraktívabb produktumot tarthatunk a kezünkben.

A legtöbb 3D puzzle olló, speciális szerszám, vagy ragasztóanyag nélkül is összeállítható, így különösebb előkészületet nem igényel a játék. Nagyon sokan a kirakást követően kiteszik otthonuk egy jól látható helyére, hiszen csodálatos és változatos dísztárgyak is egyben. Az összerakás koncentrációt igényel, és erősen fejleszti a kreatív gondolkodást is, de ideális családi program is egyben, hiszen a kisebbek is élvezettel állítják össze a darabokat. Olyan ez, mint a legózás, egyszerűen megunhatatlan.

Válassz most 3D puzzle kínálatunkból és lepd meg magad, vagy szeretteid egy igazán kreatív ajándékkal. Rakjatok ki közösen egy híres épületet, nevezetességet, vagy járművet és élvezzétek az együtt töltött időt!

Keresés