Szeretjük a sütiket, de nem az ilyen bosszantó sávokon. Viszont kötelező sajnos. Kérlek fogadd el!
Menü

Natúrszappanok, természetes kozmetikumok

Rendezés:

Natúrszappan

Miért olyan különleges egy natúrszappan? Azért, mert a hagyományos tusfürdőkkel és bolti szappanokkal szemben nem tartalmaznak olyan mesterséges anyagokat, amelyekre a testünknek és a bőrünknek alapvetően nincs szüksége. Tipikusan ilyennek számítanak a habzást segítő anyagok, a kőolaj származékok, vagy egyéb, mesterséges színezékek, illatanyagok. Egy natúrszappan minden esetben természetes összetevőkből és alapanyagokból készül, így gyengéden, mégis hatékonyan járul hozzá bőrünk egészségéhez és gondoskodnak a megfelelő pH-értékről.

Míg a bolti tusfürdők és egyéb tisztálkodásra alkalmas dolgok után szinte könyörög a testünk a testápoló után, addig egy natúrszappan hosszú ideig gondoskodik bőrünk ápolásáról. Hogyan válassz? Száraz bőrre mindenképpen shea vajat is tartalmazó készítményt érdemes használni, zsíros bőr esetében pedig a fekete natúrszappan, vagy hagyományos fekete szappan a jó választás.

Törődj a bőröddel és felejtsd el a mesterséges anyagokat is tartalmazó tisztálkodó szereket: válassz natúrszappant most és élvezd a mindennapi kényeztetést fürdéskor, zuhanyzáskor!

Keresés