Szeretjük a sütiket, de nem az ilyen bosszantó sávokon. Viszont kötelező sajnos. Kérlek fogadd el!
Menü

Hogyan tegyük könnyebbé a fogzási időszakot nyálkendővel?

A nyálkendő ideális választás azon kisgyermekes családoknak, akik sokkal egyszerűbbé szeretnék tenni a fogzási időszakot. Főleg az első gyerkőc érkezésekor szembesülünk a legtöbben azzal, hogy ez a kor meglepően sok kihívást rejt magában.Az új fogak megjelenése két fő problémával jár: egyrészt jellemzően fájdalmat okoz a picúrnak, ami miatt sokszorosára nő a sírások száma, másrészt pedig, a fogak megjelenését nagy mennyiségű nyáltermelés is kíséri.

Fogzási időszak babáknál

Miért okoz ez utóbbi problémát?

Azért, mert a nyálacska gyorsan átnedvesíti szemünk fényének ruházatát, ami miatt az öltöztetések száma is gyarapodik. Mármost így is akad bőven elég tennivaló egy ilyen korú gyermeknél, ezért érdemes megszabadulni a bosszantó és sokszor felesleges munkáktól.

Itt jön a képbe a nyálkendő, hiszen ezek a finom textil anyagok képesek arra, hogy teljesen elnyeljék a szájból érkező nedvességet, akár etetéskor és itatáskor is. A nálunk kapható nyálkendő márka ráadásul dupla nedvszívó réteggel van ellátva, ami még nagyobb biztonságot jelent a fogzási korban.

A nyálkendő menő

Mi is tapasztaltuk a fogzási időszak kihívásait, és gyors megoldást is találtunk rá a nyálkendők formájában. Ekkor még nem is gondoltuk, de ezek a praktikus kiegészítők nem csak hasznosak tudnak lenni a mindennapok során, de designosak is. Tudom, sok szülőnél ez nem a legfontosabb szempont, de nálunk ez is fontos volt.

Kattints és válassz Te is a többszörösen díjnyertes nyálkendő kínálatunkból és szabadulj meg a fogzási időszak során jelentkező felesleges macerától!

Keresés