Szeretjük a sütiket, de nem az ilyen bosszantó sávokon. Viszont kötelező sajnos. Kérlek fogadd el!
Menü

Gyerekjátékok

Egyetlen gyerkőc élete sem lehet igazán felhőtlen gyerekjátékok nélkül. Már újszülött kortól érdemes különböző mókás, színes és érdekes játékokkal körbevenni szemünk fényét, hiszen a különféle színek és formák már ekkortól hozzájárulnak a pici fejlődéséhez, tárgyak felismeréséhez. Minden szülő rövid időn belül szembesül például az alvóka fontosságával, amely jellemzően egy puha rongy, plüss, vagy akár egy kesztyűbáb, amellyel anya és apa az esti mesét is megszínesítheti. Gyakorló tipp: érdemes több, ugyanolyan nyunyókát beszerezni már rögtön az elején, mert ha csak egy van és eltűnik, abból nagyon komoly lelki probléma lehet.

Későbbiekben is kiemelten fontosak lesznek a gyerekjátékok, amelyek között szép számmal akadnak fejlesztőjátékok, vagy olyanok, amellyel gyermekünk le tudja foglalni magát, amíg a szülők otthoni dolgos munkájukat végzik. De szuper családi program alapjait is nyújthatják a közös babázások, kirakósok, vagy a kreativitást is fejlesztő ügyességi játékok.

Válassz most gyerekjátékok közül és gondoskodj szemed fénye boldogságáról, valamint fejlődéséről egyszerűen, néhány kattintással!

Keresés